Οι τρεις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές με προγνωστικά ποδοσφαίρου



Οι απανταχού "στοιχηματίες" θα πρέπει να κοιτάξουν καλά αυτές τις εφαρμογές που σας παρουσιάζω σήμερα, διότι από πολύ κόσμο που τις χρησιμοποίησαν, διαβάζω θετικότατα σχόλια. Σας προτείνω τρεις διαφορετικές εφαρμογές για Android συσκευές, οι οποίες ασχολούνται με στατιστικά και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου. Ξεκινάμε αμέσως:

Prima Tips  [κλικ στον τίτλο για μεταφορά στο Google Play Store]

To Prima Tips εμφανίζει προγνωστικά βάσει των τελευταίων 10 αγώνων, τις μεταξύ τους αναμετρήσεις των ομάδων, τα εκτός-εντός έδρας και άλλα. Μας δίνει προγνώσεις για στάνταρ (1Χ2), διπλή ευκαιρία (1Χ-2Χ), under/over, και γκολ-γκολ. Παρακολουθεί πάνω από 190 πρωταθλήματα και διεθνές τουρνουά από 90 χώρες του κόσμου.
Στο Google Play Store, το Prima Tips, έχει πολύ καλή κριτική 4.5 αστεριών και το έχουν κατεβάσει πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες.

Predictions Football  [κλικ στον τίτλο για μεταφορά στο Google Play Store]

Στο Predictions Footbal, oι προβλέψεις βασίζονται σε πολυετή στατιστικά στοιχεία καθώς και στα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ομάδες. To πρόγραμμα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο downloads και οι χρήστες το έχω βαθμολογήσει με 4.4 αστέρια.

Football Tips & Stats  [κλικ στον τίτλο για μεταφορά στο Google Play Store]

Στο Football Tips & Stats, θα δείτε και δω πολλά στατιστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ τα πρωταθλήματα ενημερώνονται σε καθημερινή βάση και υπάρχει ανάλυση σε παιχνίδια που παίζονται εκείνη την στιγμή. Στο Google Play Store έχει 4.6 αστέρια και το έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000 χρήστες.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram