Dirpy - Από τους καλύτερους δωρεάν τρόπους να κατεβάζεις βίντεο και μουσική

δωρεάν κατέβασμα βίντεο και μουσικής


Το Dirpy ήρθε για να αντικαταστήσει το «πεσμένο» Peggo, που πλέον δε λειτουργεί (δεν ξέρουμε αν είναι μόνιμο), και να μας κάνει τη ζωή λιγάκι πιο εύκολη όσο αναφορά το κατέβασμα βίντεο και μουσικής από το Ίντερνετ και συγκεκριμένα από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα στη Γη, το YouTube.

Πρόκειται για μια Web εφαρμογή, δηλαδή δε χρειάζεται να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή μας, και αφού την επισκεφτούμε αρκεί να βάλουμε το link του βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε.

Στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, το φορμάτ που μας «αφήνει» να κατεβάσουμε τα αρχεία μας, είναι MP3 για ήχο και MP4 για τα βίντεο. Η μέγιστη ποιότητα που μπορούμε να κατεβάσουμε είναι 320 kbps για ήχο και 720p για βίντεο. Επιπλέον, και μια καλή επιλογή είναι ότι μπορούμε να επέμβουμε στα ID3 Tags του αρχείου πριν αυτό κατέβει.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι το «κόψιμο» των mp3 που πρόκειται να κατεβάσουμε, αφού μας δίνεται η επιλογή να επιλέξουμε τις χρονικές στιγμές (αρχή και τέλος) από ένα βίντεο ή τραγούδι και να κατεβάσουμε μόνο αυτές. Εξαιρετικό για να φτιάχνουμε ringtones. 

Επισκέψου την web εφαρμογή ► Dirpy - Κατέβασμα βίντεο και μουσικής

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal