GuitarTuna - Η απόλυτη εφαρμογή για όσους παίζουν κιθάρα ή άλλο έγχορδο

κούρδισμα κιθάρας δωρεάν εύκολο


Το GuitarTuna είναι μία απαραίτητη εφαρμογή για κάθε ερασιτέχνη ή μη παίκτη κιθάρας ή άλλου έγχορδου. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κουρδίσετε την κιθάρα σας και μετρά περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια χρήστες!

Το GuitarTuna είναι ιδανικό για ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες και σας βοηθάει στο κούρδισμα "ασύρματα", αφού κάνει χρήση του μικροφώνου της συσκευής σας. Ο δημιουργός του GuitarTuna υπόσχεται πως η εφαρμογή του είναι απλή και εύκολη στην χρήση, ενώ αυτή έχει βραβευτεί για την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, σε θέματα ήχου.

Μέσω του GuitarTuna μπορείτε να κουρδίσετε 15 διαφορετικά έγχορδα και ανάμεσα στις ρυθμίσεις αυτών θα βρείτε τo απλό κούρδισμα, το drop D, drop A, μισό βήμα κάτω και πολλά άλλα. Παράλληλα αυτό διαθέτει τον δικό του μετρονόμο ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν chromatic tuner.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση του GuitarTuna για Android και iOS μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση:  Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Yousician
Πηγή: Google PlayStore, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram