«Φωτογραφίες Microsoft» - Κατεβάστε δωρεάν τον αντικαταστάτη του Windows Movie Maker

Το δωρεάν εναλλακτικό πρόγραμμα του Movie Maker της Microsoft


Όπως ενημερωνόμαστε από το επίσημο site της Microsoft:

Το Windows Movie Maker,  δεν είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη. Διάφορα sites που παρέχουν δυνατότητα δωρεάν λήψης του Movie Maker δεν προσφέρουν το πραγματικό πρόγραμμα και ενδέχεται να περιέχουν λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, ιούς ή κρυφές χρεώσεις.

Επομένως, φίλες και φίλοι του dwrean.net, όσοι έχετε εγκαταστήσει το Windows Movie Maker από τρίτες πηγές, τότε κινδυνεύετε να βρεθείτε θύματα των επιτήδειων που σας προσφέρουν το υποτιθέμενο "γνήσιο" Movie Maker της Microsoft.
Προτείνω να το αφαιρέσετε άμεσα από τον υπολογιστή σας και όσοι έχετε Windows 10, να προβείτε στην εναλλακτική λύση του προγράμματος που ακούει στο όνομα «Φωτογραφίες Microsoft», και διατίθεται δωρεάν από το επίσημο Store της Microsoft.

Με το δωρεάν πρόγραμμα «Φωτογραφίες Microsoft» μπορούμε να προβάλουμε και να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας και να δημιουργήσουμε ταινίες και άλμπουμ.
Η υπηρεσία που ενσωματώνεται και ονομάζεται «remix video», μας βοηθάει να φτιάξουμε προσωπικά βίντεο από φωτογραφίες και βίντεο της επιλογής μας. Η επεξεργασία των βίντεο, μας επιτρέπει να αλλάξουμε φίλτρα, να προσθέσουμε κείμενο, να προσαρμόσουμε την κίνηση της κάμερας, να βάλουμε μουσική υπόκρουση και άλλα. Τέλος, μας δίνεται η επιλογή να προσθέσουμε τρισδιάστατα εφέ (πεταλούδες, εκρήξεις, λέιζερ) και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 354 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram