MuPDF - Ένα ελαφρύ πρόγραμμα ανάγνωσης και εκτύπωσης PDF αρχείων

mu pdf ελαφρύ πρόγραμμα δωρεάν για ebook



To MuPDF είναι ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης αρχείων για υπολογιστή και φορητές συσκευές. Αυτό είναι ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει αρχεία PDF, XPS αλλά και αρχεία Epub, για όσους διαβάζουν ψηφιακά βιβλία. Λόγω του ότι ο κώδικας το MuPDF είναι ανοικτός, αρκετές εφαρμογές χρησιμοποιούν την "μηχανή" του, για να διαβάσουν PDF αρχεία, με μία από αυτές να είναι το γνωστό Sumatra PDF. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος και καλοφτιαγμένο πρόγραμμα.

Το MuPDF κυκλοφόρησε το 2005 και από τότε μέχρι σήμερα έχει εκδόσεις για Windows, Linux, Android, iOS, αλλά έχει γίνει και port σε πλατφόρμες όπως το Amazon Kindle,  το PSP, το Nintendo Wii, ακόμη και σε DOS!

Εδώ θα βρείτε την έκδοση του MuPDF για Android, εδώ για iPad και iPhone, ενώ μέσω του συνδέσμου Download θα οδηγηθείτε στην σελίδα με τις εκδόσεις του για υπολογιστή.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με την έκδοση
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Linux, Android, iOS
Κατασκευαστής:Artifex
Πηγή: mupdf.com
Συντάκτης του άρθρου:Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram