Frontpages - Όλα τα πρωτοσέλιδα ελληνικών εφημερίδων

Δωρεάν πρωτοσέλιδα ελληνικών εφημερίδων

Το Frontpages, είναι μια χρήσιμη ελληνική ιστοσελίδα που περιέχει όλα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η άμεση ενημέρωση των νέων πρωτοσέλιδων. Δύσκολα θα δείτε καθυστερήσεις, είναι πιο γρήγορη και από τα περίπτερα!
Διαθέτει μεγάλη γκάμα εφημερίδων (σχεδόν ότι κυκλοφορεί) και για να γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση διαχωρίζονται οι εφημερίδες σε τέσσερις κατηγορίες: Πολιτικές, Αθλητικές, Οικονομικές και Τοπικές.

Με το που επισκεφτούμε την ιστοσελίδα, το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι τα πρωτοσέλιδα της εκάστοτε ημέρας. Ενδιαφέρον αποκτά ότι μπορούμε να διαβάσουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδων προηγούμενων ημερών αλλά και ετών, μέχρι και το 2010, οπότε αυτόματα αποτελεί ένα πολύ καλό αρχείο όταν θελήσουμε να ανατρέξουμε σε παλιότερα πρωτοσέλιδα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από το Website , υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές με τα πρωτοσέλιδα για Android και iOS συσκευές.

✅H σελίδα με τα πρωτοσέλιδα ► Frontpages.gr



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram