Steam Link - Παίξτε δωρεάν τα παιχνίδια του υπολογιστή σας στο Android smartphone σας!

steam link app


Πόσο βολικό θα ήταν να ξαπλώνατε στο κρεβάτι με το tablet ή το κινητό σας και να συνεχίζατε το παιχνίδι που παίζατε πριν λίγο στον υπολογιστή σας; Η εφαρμογή Steam Link δημιουργήθηκε για ακριβώς αυτόν τον σκοπό και σας επιτρέπει να παίξετε τα παιχνίδια που έχετε στην βιβλιοθήκη του Steam σας μέσα από την οθόνη της φορητής συσκευής σας με λειτουργικό σύστημα Android.

Φυσικά για να γίνει το παραπάνω υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά πρέπει η Android συσκευή σας να είναι συνδεδεμένη στο ίδιο τοπικό δίκτυο με τον υπολογιστή σας. Δεύτερον, πρέπει να έχετε ένα χειριστήριο Bluetooth, ή κάποιο άλλο gamepad (π.χ. Steam Controller) συνδεδεμένο στην συσκευή σας. Τέλος, για καλύτερες επιδόσεις θα μπορούσατε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με καλώδιο ethernet στο router σας ή να χρησιμοποιήσετε WiFi δίκτυο που εκπέμπει στα 5GHz.

Αν είστε από υπολογιστή σκανάρετε το QR code:



Έκδοση: 1.1.3
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.0+)
Κατασκευαστής: Valve
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram