Microsoft Edge - Διαθέσιμη η έκδοση που βασίζεται στον Google Chrome

νέα έκδοση browser του Edge microsoft για Windows


Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ήδη τον Microsoft Edge καθώς είναι ο browser που "αντικατέστησε" τον Internet Explorer και έρχεται ενσωματωμένος με τις τελευταίες εκδόσεις των Windows. Μετά από 23 χρόνια  δημιουργίας και ανάπτυξης της δικής της browser engine η Microsoft, πριν λίγες μέρες αποκάλυψε μία νέα έκδοση του browser της η οποία βασίζεται πάνω στην μηχανή του Chromium, ή πιο απλά στην ανοικτού κώδικα έκδοση του δημοφιλούς Google Chrome.

Πρόκειται για μία νέα έκδοση του Microsoft Edge η οποία για την ώρα διατίθεται δοκιμαστικά μέσω 2 καναλιών του Dev και του Canary. Το πρώτο παίρνει αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα, ενώ το δεύτερο απευθύνεται σε πιο προχωρημένους χρήστες, αφού η αναβαθμίσεις διατίθενται καθημερινά. Για τους απλούς χρήστες σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η Beta έκδοση που θα αναβαθμίζεται κάθε έξι εβδομάδες και θα είναι αρκετά πιο σταθερή.

Για την ώρα η συγκεκριμένη έκδοση του φυλλομετρητή της εταιρίας υποστηρίζεται μόνο σε υπολογιστές που τρέχουν Windows 10, ωστόσο σύντομα αυτή θα γίνει διαθέσιμη για Windows 7, 8.1 και macOS!

Έκδοση: dev/canary
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: microsoftedgeinsider.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια