Πως να δεις δωρεάν Netflix για ένα μήνα ή και παραπάνω

Δωρεάν Netflix
Η δημοφιλής πλατφόρμα θέασης κινηματογραφικών ταινιών και σειρών Netflix έχει εδραιωθεί για τα καλά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια κι όλο περισσότεροι Έλληνες σπεύδουν να αποκτήσουν μια συνδρομή. Όλοι όσοι είμαστε συνδρομητές, γνωρίζουμε ότι κάνοντας για πρώτη φορά εγγραφή, μας δίνεται δυνατότητα να δοκιμάσουμε την υπηρεσία εντελώς δωρεάν για έναν ολόκληρο μήνα και αν δεν μας αρέσει, μπορούμε να αποσύρουμε το ενδιαφέρον χωρίς να ξοδέψουμε ούτε σεντς.

Αν είσαι από αυτούς που σκέφτεσαι να δοκιμάσεις για πρώτη φορά το netflix, ο σημερινός οδηγός είναι γραμμένος για σένα.

Πως κάνω εγγραφή




1. Αρχικά, πάμε στη σελίδα εγγραφής του Netflix και πατάμε το κουμπί «Δείτε τα προγράμματα» για να επιλέξουμε ένα από τα 3 συνδρομητικά πακέτα που μας ενδιαφέρει. Δεν έχει καμία σημασία πιο πακέτο θα διαλέξεις, εφόσον θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Netflix για ένα μήνα δωρεάν.





2. Στη συνέχεια, και στο δεύτερο βήμα, καλούμαστε να βάλουμε το email μας και έναν κωδικό.



3. Στο τρίτο βήμα (και το σημαντικότερο), πρέπει να δώσουμε τα πραγματικά στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που διαθέτουμε ή ακόμα και τον Paypal λογαριασμό μας. Προσοχή, δεν είναι ανάγκη να έχουμε χρήματα στις κάρτες μας. Απλά πρέπει να είναι αληθινά τα στοιχεία.

Αφού συμπληρώσουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεται, αμέσως έχουμε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Netflix, χωρίς κανέναν περιορισμό, δωρεάν και για έναν ολόκληρο μήνα. Τρεις ημέρες πριν λήξει ο δωρεάν μήνας, το Netflix μας ειδοποιεί με email για το αν θέλουμε να συνεχίσουμε ή όχι με τη συνδρομή.

Πως μπορώ να έχω επιπλέον μήνα δωρεάν Netflix

Αν έχεις παραπάνω από μία κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), ακόμα και διαφορετικό λογαριασμό Paypal, μπορείς να δηλώσεις αυτά σε μια εκ νέου εγγραφή (φυσικά με διαφορετικό email) και να αποκτήσεις ακόμα ένα μήνα δωρεάν και πάει λέγοντας. Αρκετά απλό ε;


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram