Εφαρμογές για ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού (#ΝΟΤ)

εφαρμογές για γρήγορη φόρτιση, γρήγορη φόρτιση κινητού


Στο Google Play Store υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια εφαρμογές για κάθε γούστο. Όταν λέμε για κάθε γούστο το εννοούμε.
Το ότι μια εφαρμογή είναι ανούσια και άχρηστη για σένα, για κάποιον άλλον είναι αυτό που έψαχνε. Γι' αυτό, μην κρίνεις για να μην κριθείς! 😂

Βέβαια, σε όλο αυτό το συρφετό εφαρμογών, υπάρχουν και σκουπίδια, ναι κυριολεκτικά μιλάμε και αναφερόμαστε σε εφαρμογές που σου υπόσχονται «λαγούς με πετραχήλια» και στην ουσία θέλουν να σου πουλήσουν διαφημίσεις για να βγάλουν λεφτά. Μια κατηγορία αυτών των εφαρμογών είναι κάποιες που σου υπόσχονται ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού και μάλιστα έως και 10 φορές περισσότερο!
Μύθος φίλες και φίλοι, καμία εφαρμογή δεν μπορεί να καταρρίψει του νόμους της φυσικής γιατί έτσι απλά το λέει. Η φόρτιση της μπαταρίας είναι καθαρά θέμα υλικού διότι τα δύο μοναδικά πράγματα που επηρεάζουν την φόρτιση μια μπαταρίας είναι ο ίδιος ο φορτιστής και τα κυκλώματα φόρτισης εντός του κινητού ή και της μπαταρίας, όπως λέει και ο φίλος μου Άγγελος Κυρίτσης.

Οπότε, όταν βλέπετε εφαρμογές που σου υπόσχονται ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας, να τις αποφεύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι. Να το λέτε και στους φίλους σας διότι πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά της τεχνολογίας, πέραν του γεγονός ότι ανοίγουμε ένα κινητό για να μπαίνουμε Facebook και Youtube.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram