Repress.gr - Μια Ελληνική ποδοσφαιρική σελίδα που προσπαθεί να...Think Football

Ένα διαφορετικό ελληνικό site για το ποδόσφαιρο

Το Repress.gr είναι μία προσπάθεια στα ΜΜΕ να καλυφθεί το κενό που υπάρχει σε θέματα ποδοσφαιρικής ανάλυσης αλλά και νοοτροπίας.

Αυτό μας λέει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το νεοσύστατο ελληνικό site για το ποδόσφαιρο.
Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Είναι πλέον επιστήμη, υπάρχουν προγράμματα που αναλύουν τα πάντα, τεχνικές που εξελίσσουν τον αθλητή, τακτικές που δίνουν βάση στη λεπτομέρεια. δηλαδή, το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του.

Στο Repress.gr, μία ομάδα φίλων, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Να τσεκάρει, αν το ελληνικό κοινό ενδιαφέρεται για την εξέλιξη του αθλήματος ή έχει ποτιστεί μέσα του η τοξικότητα.

Η φιλοσοφία του εγχειρήματος είναι απλή. Να αλλάξει η ατζέντα της κουβέντας για το ποδόσφαιρο. Να πάει καθαρά στο αθλητικό της σκέλος και τα παρακλάδια του, τα οποία είναι πλέον πολλά.

Το Repress.gr είναι μία επιμορφωτική ποδοσφαιρική ιστοσελίδα που δημοσιογραφικά υπογράφουν ο Σταύρος Κόλκας, ο Αντώνης Τσακαλέας και ο Φώτης Πλιάκος, με μία ομάδα νεαρών συναδέλφων τους και μαζί τους είναι ένα τιμ επαγγελματιών προπονητών, αναλυτών, προπονητών τερματοφυλάκων, γιατρών και γυμναστών.

Μαζί τους και ο διαιτητής επαγγελματικών κατηγοριών Άρης Λυμπούδης, που θα προσπαθήσει να εξηγήσει κανονισμούς και να βοηθήσει το κοινό να κατανοήσει την ψυχοσύνθεση των διαιτητών στη διάρκεια του αγώνα. Μία στήλη πολύ διαφορετική από τον τρόπο που παρουσιάζονται οι διαιτησίες στα ελληνικά ΜΜΕ.

Το μεγάλο στοίχημα της σελίδα είναι να αποδείξουν πως μία αμιγώς ποδοσφαιρική σελίδα, μπορεί να απασχολήσει το ευρύ κοινό με την ουσία του αθλήματος και να το οδηγήσει στο να…Think Football, όπως είναι και το μότο τους.

Επισκεφτείτε την σελίδα του Repress ► Repress.gr - Think Football


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram