WiFi Analyzer - Βρείτε το WiFi με την καλύτερη ταχύτητα

Δωρεάν εφαρμογή για να βρεις το WiFi με την καλύτερη ταχύτητα


Όλες οι ασύρματες συσκευές (ρούτερ) που εκπέμπουν σήμα WiFi, λειτουργούν σε κάποιο κανάλι. Για να έχουμε μεγαλύτερες ταχύτητες στην δική μας συσκευή πρέπει να προτιμήσουμε κάποιο κανάλι που συνδέονται τα λιγότερα router. Για να το δούμε αυτό μέσω του κινητού μας, χρειάζεται να έχουμε εγκαταστήσει μια εξειδικευμένη εφαρμογή, την οποία βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Το WiFi Analyzer είναι μία δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές που αναλύει και μας υποδεικνύει τα  κοντινότερα WiFi δίκτυα και τα καλύτερα κανάλια (με την λιγότερη συμφόρηση), για να συνδεθούμε και να επιτύχουμε καλύτερες ταχύτητες.

Επίσης, μας εμφανίζει τα WiFi με το καλύτερο δυνατό σήμα και την απόσταση (σε μέτρα) που βρίσκεται από εμάς σε πραγματικό χρόνο. Το interface του προγράμματος είναι αρκετά εύχρηστο και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου να το κατανοήσουμε. Εκτός των προαναφερθέντων, μπορούμε να δούμε και να αντιγράψουμε την MAC address του κάθε δικτύου ενώ ένα εξαίσιο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορούμε να εμφανίσουμε τα "κρυμμένα" δίκτυα WiFi, που σε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν εφικτό.

Αξίζει να αναφέρουμε, ακόμα μία παρόμοια εφαρμογή που παρουσιάσαμε παλιότερα στο dwrean.net, που τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα, WiFi Analyzer

Στο Google Play Store, το WiFi Analyzer, έχει διθυραμβικές κριτικές που αντικατοπτρίζονται από την βαθμολογία που έχει λάβει μέχρι τώρα και φτάνει τα 4.7/5 αστέρια ανάμεσα σε 31.774 κριτικές. Το πρόγραμμα έχει κατέβει πάνω από 1.000.000 φορές μέχρι στιγμής και μέρα με τη μέρα αυξάνεται ο αριθμός των downloads με γεωμετρική πρόοδο.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Abdelrahman M. Sid
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram