Google Family Link - Βάλε όρια στο κινητό του παιδιού σου

Δωρεάν εφαρμογή που θέτει όρια στη χρήση κινητών από παιδιά


Η δωρεάν εφαρμογή Family Link της Google μας βοηθάει να παρακολουθούμε τις ενέργειες του παιδιού μας στο κινητό που χρησιμοποιεί. Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό Google για το παιδί μας και να ορίσουμε εμείς τους ψηφιακούς του κανόνες.

Για να ξεκινήσουμε την διαδικασία της παρακολούθησης των δραστηριοτήτων του, θα πρέπει να έχουμε κατεβάσει δύο εκδόσεις της εφαρμογής. Η μία είναι το Google Family Link για γονείς και η άλλη για παιδιά και εφήβους, οπού αυτήν θα την κατεβάσουμε στην συσκευή του παιδιού μας. Οι σύνδεσμοι για το κατέβασμα θα βρίσκονται στο τέλος του άρθρου.

Μέσα από την εφαρμογή μπορούμε:

  • να διαχειριστούμε τις εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιεί το παιδί. 
  • να εγκρίνουμε ή να αποκλείουμε τις εφαρμογές που θέλει να εγκαταστήσει από το Google Play Store
  • να παρακολουθούμε τον χρόνο χρήσης του τηλεφώνου και
  • γενικά να δούμε πόση ώρα αφιερώνει το παιδί μας στις αγαπημένες του εφαρμογές με εβδομαδιαίες ή και μηνιαίες αναφορές.

Επίσης, μπορούμε να ορίσουμε ημερήσια όρια για τον χρόνο χρήσης και να ρυθμίσουμε το κλείδωμα της οθόνης όταν το παιδί πρέπει να κοιμηθεί, να κάνει διάλειμμα ή οτιδήποτε άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την εφαρμογή μπορούμε να δούμε το παιδί μας που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή με την δυνατότητα εντοπισμού που μας παρέχει. Το Google Family Link διατίθεται εντελώς δωρεάν για κινητά με Android λογισμικό και για iOS συσκευές. Επίσης, οι γονείς, αν διαθέτουν κινητά, μπορούν να επιβλέψουν την δραστηριότητα των παιδιών τους απευθείας από τον Browser.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής:
Πηγή: families.google.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram