CloneSpy - Βρείτε και αφαιρέστε τα διπλά αρχεία του υπολογιστή σας

Δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης και διαγραφής διπλότυπων αρχείων


Ασχοληθήκαμε αρκετές φορές με διπλότυπα αρχεία και με άλλα παρόμοια προγράμματα εδώ στο dwrean.net. Σίγουρα, πολλοί είμαστε που δεν δίνουμε σημασία σε αυτά γιατί απλά βαριόμαστε να ψάχνουμε. Ακριβώς γι' αυτό, υπάρχουν αυτά τα προγράμματα για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Έτσι και το CloneSpy, ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, που μας βοηθάει να ξεφορτωθούμε τα διπλά αρχεία του υπολογιστή μας που πιάνουν χώρο δίχως λόγο στον σκληρό μας δίσκο.

Το CloneSpy μπορεί και εντοπίζει διπλά αρχεία που έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο και όγκο, ανεξάρτητα από το όνομα, την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία. Είναι σε θέση να βρει αρχεία που δεν είναι ακριβώς ίδια μεταξύ τους (σε μέγεθος), αλλά έχουν το ίδιο όνομα.
Επίσης μπορεί και εντοπίζει αρχεία από παλιότερες εκδόσεις προγραμμάτων που δεν χρειάζονται πλέον, καθώς και αρχεία/φακέλους που δεν έχουν καθόλου περιεχόμενο.


Έκδοση: 3.42
Μέγεθος: 4.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: clonespy.com
Πηγή: clonespy.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram