Collagerator - Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολάζ

 Δωρεάν κολάζ


Το Collagerator είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows και Mac που στόχος του είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας κολάζ από τις φωτογραφίες μας. Απαραίτητο εργαλείο για όλους εμάς που έχουμε ένα κάρο φωτογραφίες στον υπολογιστή και θέλουμε μια πιο καλλιτεχνική υφή στις εκτυπώσεις μας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μάλιστα το κολάζ γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο.

Αν και η εφαρμογή έχει να ανανεωθεί από το Νοέμβριο του 2014, παραμένει μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για την σχεδίαση κολάζ.
Το Collagerator διαθέτει δεκάδες έτοιμα πρότυπα με σχέδια για κολάζ ενώ  υποστηρίζει όλες τις γνωστές μορφές εικόνων μεταξύ των οποίων JPEG, PNG κ.α. Στην επίσημη σελίδα του προγράμματος υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσεως (αν και δεν τις χρειάζεστε), αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, ότι το μενού του προγράμματος είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα. Καλή επιτυχία στα κολάζ σας.

Έκδοση: 0.9.3
Μέγεθος: 8.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: mediahuman.com
Πηγή: mediahuman.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram