HARDiNFO - Κάνε "φύλο και φτερό" τον υπολογιστή σου και μάθε τα πάντα γι' αυτόν

Δωρεάν πρόγραμμα που σου μαθαίνει τον υπολογιστή σου


Το HARDiNFO είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής υλικού του υπολογιστή σε άριστα οργανωμένες κατηγορίες και με υψηλής ποιότητας γραφικής αναπαράστασης για την εύκολη κατανόηση του κάθε υλικού του υπολογιστή μας. Συγκεκριμένα, παρακολουθεί το υλικό του υπολογιστή, τα περιφερειακά, το λειτουργικό, τις υπηρεσίες που τρέχουν, τα προγράμματα οδήγησης, το δίκτυο και την μπαταρία (εάν είναι φορητός ο υπολογιστής).

Επίσης, διαθέτει benchmarks για να στρεσάρουμε τον υπολογιστή μας (δηλαδή να το λειτουργήσουμε στα όρια του) ώστε να ελέγξουμε την απόδοση που έχει και να κάνουμε σύγκριση με άλλες μετρήσεις διαφορετικών υπολογιστικών συστημάτων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εφαρμογή εκτός από την δωρεάν έκδοση διαθέτει άλλες δύο την Pro και την Bundle. Ωστόσο η δωρεάν έκδοση και για την οποία αναφερόμαστε, και προορίζεται για οικιακή χρήση, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες μας.

Έκδοση: 8.0
Μέγεθος: 29.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: usro.net
Πηγή: usro.net
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram