Kayra - Ανακάλυψε κενά ασφαλείας σε web εφαρμογές και ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας την Android συσκευή σου

Δωρεάν εφαρμογή για αναζήτηση κενών ασφαλείας σε Web εφαρμογές και ιστοσελίδες


Το Kayra είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android, που εκτελεί σαρώσεις με σκοπό την εύρεση ευπαθειών σε web εφαρμογές και ένας ελεγκτής διείσδυσης (penetration tester).  Είναι σε θέση να ανιχνεύει ένα ευρύ φάσμα γνωστών τρωτών σημείων τόσο σε εφαρμογές ιστού αλλά και σε ιστοσελίδες.


Χαρακτηριστικά του Kayra

  • Η συσκευή σας ΔΕΝ χρειάζεται να είναι root για να τρέξει το Kayra
  • Το Kayra δεν στέλνει ή αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε εξωτερικά μέσα, όπως σέρβερς αποθήκευσης ή συστήματα cloud. Αυτό παρέχει εμπιστευτικότητα δεδομένων για τους χρήστες. 
  • Το Kayra δεν χρησιμοποιεί προγράμματα από άλλους προγραμματιστές χωρίς τη συγκατάθεσή τους και δεν περιέχει περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
  • Στη test list περιλαμβάνεται μια ποικιλία δοκιμών που κυμαίνονται από τους απλούς απαριθμητές καταλόγων (directory enumerators) έως τους πολύπλοκους δοκιμαστές πρωτοκόλλου HTTPS. 
  • Το Kayra μπορεί να δουλέψει και στο παρασκήνιο! Θα σας προειδοποιήσει όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή. 
  • Το framework εκτελεί δοκιμές σε παράλληλες συνδέσεις με μεγάλο αριθμό από threads, για την επίτευξη ταχύτερων αποτελεσμάτων. 
  • Μπορείτε να στείλετε τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα στο smartphone σας για μελλοντική χρήση. 
  •  Το Kayra θα ενημερώνεται τακτικά και θα περιλαμβάνει νέες δοκιμές. 

Έκδοση: 1.4.0
Μέγεθος: 4.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: TeyCode
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Αναστάσης Βασιλειάδης (Σημαντικό: Ο Αναστάσης ανεβάζει αφιλοκερδώς τα άρθρα, γι' αυτό όσοι επιθυμείτε να τον κεράσετε ένα καφέ, κάντε μια δωρεά μέσω PayPal)


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram