Tencent PC Manager - Το δωρεάν και ισχυρό Antivirus από την Κίνα

Δωρεάν Antivirus


Το Tencent PC Manager είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows με το οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κακόβουλα λογισμικά. Πρόκειται δηλαδή για ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό antivirus προερχόμενο από την Κίνα που σε προστατεύει από ιούς, spyware, malware και rootkits. Εξάλλου, η Tencent είναι κολοσσός τεχνολογίας στην Κίνα, κάτι σαν τη Google ένα πράγμα.

Το Tencent PC Manager χρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικές μηχανές για την προστασία μας: Tencent cloud protection engine, Tencent Antivirus engine II, Tencent system-repair engine και Bitdefender Antivirus engine.

Με το Tencent PC Manager μπορούμε να κάνουμε γρήγορη και πλήρης σάρωση, καθώς και προσαρμοσμένη που σημαίνει να διαλέξουμε εμείς τον δίσκο και τους φακέλους που μας ενδιαφέρουν ώστε να δούμε για τυχόν malware.

Το πρόγραμμα εκτός από την κλασική προστασία anti-malware περιλαμβάνει και δυνατότητες anti-phishing, κάνει έλεγχο των συνδέσεων στο διαδίκτυο για ασφαλέστερη περιήγηση, προστατεύει από επιθέσεις σε webcam,  ελέγχει για μολύνσεις τα USB στικάκια και γενικότερα τα πάει καλά με τις επιθέσεις/hacking.

Στις δοκιμές που κάναμε, μας άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Το μόνο ίσως αρνητικό της εφαρμογής είναι ότι δεν έχει προγραμματισμένο έλεγχο ώστε να προγραμματίσουμε κάθε πότε θα σαρώνει. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να γίνεται χειροκίνητα.

Έκδοση: 12.3.26492.901
Μέγεθος: 323 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Tencent
Πηγή: Tencent
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram