Wattpad - Διαβάστε χιλιάδες ηλεκτρονικά βιβλία από οπουδήποτε

Διάβασε χιλιάδες δωρεάν βιβλία


Το Wattpad είναι μια πλατφόρμα «κοινωνικής διήγησης» όπως αναφέρουν οι δημιουργοί τους, που μπορείς να διαβάσεις ολοκληρωμένα βιβλία άλλων χρηστών, εν δυνάμει από Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο. Tο Wattpad περιέχει μια μεγάλη γκάμα βιβλίων όπως ρομαντικές ιστορίες, επιστημονικής φαντασίας, κωμωδίες και διάφορα άλλα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Αποθηκεύοντας τα αγαπημένα μας βιβλία μπορούμε να τα διαβάσουμε όπου κι αν πάμε, ακόμα και αν είμαστε εκτός σύνδεσης. Απλά συγχρονίζουμε το λογαριασμό μας, ώστε να μπορέσουμε εύκολα να συνεχίσουμε το διάβασμα από εκεί που το σταματήσαμε.
Να σημειώσουμε, πως η πλατφόρμα μας δίνει και δυνατότητα συγγραφής που σημαίνει ότι μπορούμε να γράψουμε και εμείς κάποιο δικό μας βιβλίο, έτσι ώστε να μπορούν να το διαβάσουν οι υπόλοιποι χρήστες του wattpad, έτσι όπως διαβάζουμε και εμείς τα δικά τους.

Φυσικά, σε όλα αυτά τα βιβλία που γράφουμε ή διαβάζουμε, μπορούμε να σχολιάσουμε σε οποιοδήποτε σημείο του βιβλίου και να ανοίξουμε διάλογο με τον συγγραφέα ή και άλλους αναγνώστες. Πολύ σημαντικό αυτό για τον συγγραφέα αλλά και για εμάς και είναι το στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης που κάνει τη διαφορά.

Επιπλέον, μπορούμε να διαβάσουμε βιβλία που δεν έχουν τελειώσει ακόμα από τους συγγραφείς, ενώ βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξή τους σαν να παρακολουθούμε μια σειρά στην τηλεόραση.
Τέλος, εκτός από Online πλατφόρμα, το Wattpad διατίθεται και ως εφαρμογή για Android, iOS αλλά και έκδοση για Windows. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου.

Συνδέσου στην online πλατφόρμα του Wattpad ► Web Πλατφόρμα του Wattpad
Κατέβασε τις εφαρμογές ► Δωρεάν εφαρμογές για Windows, Android και iOS


Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram