[Δωρεάν βιβλίο]: Ευτυχισμένο κοιμάμενο νερό - Ο αληθινός θάνατος του Νίκου Καζαντζάκη

Δωρεάν βιβλίο-Θεατρικό έργο: Ευτυχισμένο κοιμάμενο νερό - Ο αληθινός θάνατος του Νίκου Καζαντζάκη


Μια φοιτήτρια Φιλολογίας στο Ρέθυμνο, μελετώντας βιβλία στο αρχείο του Παντελή Πρεβελάκη, βρίσκει κρυμμένο ένα γράμμα που του είχε στείλει ο Νίκος Καζαντζάκης ένα μήνα μετά τον θάνατό του και αποκαλύπτει πως δεν έχει πεθάνει, καθώς έθαψαν το πτώμα κάποιου άλλου.

Ο Καζαντζάκης επισκέπτεται κρυφά τον Πρεβελάκη στο σπίτι του στην Αθήνα και του εκμυστηρεύεται το σχέδιο τού υποτιθέμενου θανάτου του.

Το «Ευτυχισμένο κοιμάμενο νερό - Ο αληθινός θάνατος του Νίκου Καζαντζάκη» είναι ένα θεατρικό έργο/βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη και σε έκδοση του ιδίου, αφού είναι δημιουργός της Ανοικτής Βιβλιοθήκης, το οποίο διανέμεται εντελώς δωρεάν σε μορφή PDF για όλους αλλά και για θεατρικές ομάδες που θα ήθελαν να «ανεβάσουν» το έργο. Μέσα στο βιβλίο, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες και το υλικό που θα χρειαστεί μια θεατρική ομάδα για να υλοποιήσει την παράσταση.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 2.0 MB
Σελίδες: 52
Συγγραφέας: Γιάννης Φαρσάρης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram