Heaven Benchmark - Δοκιμάστε τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών

Δωρεάν πρόγραμμα που δοκιμάζεις τις αντοχές της κάρτας γραφικών


Το Heaven Benchmark είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα μέτρησης αποδόσεων της κάρτας γραφικών και εξακρίβωσης σταθερότητας του συστήματος μας.
Πρόκειται για ένα φοβερό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της σταθερότητας της GPU (κάρτας γραφικών) προβάλλοντας ρεαλιστικά γραφικά, καθώς και για τον έλεγχο ψύξης κάτω από την μέγιστη παραγωγή θερμότητας.

Παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα απόδοσης και μπορεί να λειτουργήσει σε υπολογιστές με λειτουργικό MacOS, Windows και Linux. Οι επιλογές του είναι αρκετές και ο τρόπος λειτουργίας του πολύ απλός.
Για να ξεκινήσουμε τη δοκιμή απλά επιλέγουμε σε τι γραφικά θέλουμε να τρέχει ανάμεσα στις επιλογές Low, Medium, High και Ultra καθώς και σε τι ανάλυση.
Στη συνέχεια πατάμε run και οι μετρήσεις θα φαίνονται πάνω δεξιά στην οθόνη.
Όσο πιο υψηλή η βαθμολογία τόσο καλύτερες είναι και οι αποδόσεις της κάρτας μας.
Για να εξακριβώσουμε τη σταθερότητα του συστήματός μας, καλό θα είναι να αφήσουμε τουλάχιστον δύο ώρες να τρέχει το πρόγραμμα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το πρόγραμμα εκτός από την δωρεάν παρέχει και άλλες δυο εκδόσεις που είναι για πιο φανατικούς χομπίστες. Η δωρεάν έκδοση θα καλύψει πλήρως τον απλό gamer.


Έκδοση: 4.0
Μέγεθος: 247 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: Unigine
Πηγή: unigine.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram