«Minimize for Youtube» - Παίξε Youtube χωρίς να φαίνεται

«Minimize for Youtube» - Άκου μουσική από το Youtube κάνοντας ταυτόχρονα άλλες εργασίες


Tο «Minimize for Youtube» είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Android συσκευές μέσω της οποίας μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε στην επιφάνεια εργασίας τα video που παρακολουθούμε από το YouTube κυριολεκτικά με ένα κλικ ενώ παράλληλα εκτελούμε άλλες εργασίες ή εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο ή να μπούμε στα κοινωνικά μας δίκτυα ενώ έχουμε ανοιχτό το YouTube και ακούμε την αγαπημένη μας μουσική.
Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε την δική μας λίστα με αγαπημένα τραγούδια και να αναζητήσουμε οπτικοακουστικό υλικό από το Youtube και το Dailymotion. Μας δίνεται η επιλογή να ρυθμίσουμε την εφαρμογή ώστε να γίνεται αναζήτηση μόνο σε τραγούδια και μόνο μέσω WiFi.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν επιθυμούμε να δούμε περισσότερα βίντεο χωρίς καθόλου διαφημίσεις που έχει η εφαρμογή, έχουμε τη δυνατότητα να τις σταματήσουμε για 12 ώρες απλά βλέποντας μία και μόνο διαφήμιση. Για να το κάνουμε αυτό απλά πατάμε στο κουμπί «No AD» πάνω αριστερά.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούμε να διαβάσουμε την ενότητα «FAQ» που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 3.0B
Μέγεθος: 7.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: video-mini.com
Πηγή: video-mini.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram