[Δωρεάν βιβλίο]: «Πως ήρθα στον κόσμο»

Δωρεάν βιβλίο για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών (6-10 ετών)

Το 1977 ο Τάσος Ανθουλιάς είχε μεταφράσει και κυκλοφορήσει το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών 6 ως 10 χρόνων με τίτλο «Πώς ήρθα στον κόσμο». Ήταν το πρώτο που τολμούσε να μιλήσει στα παιδιά για τη σεξουαλική πράξη (και μάλιστα, με ειλικρίνεια και χιούμορ).

H τότε διευθύντρια μιας Παιδαγωγικής Ακαδημίας μαζί με δύο λυκειάρχες μιας επαρχιακής πόλης κατέθεσαν (το 1980) μήνυση, ζητώντας να απαγορευτεί η κυκλοφορία του βιβλίου γιατί ήταν άσεμνο!...

Φυσικά, ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (μη θέλοντας, προφανώς, να γελοιοποιήσει την έννοια της Δικαιοσύνης).

Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τις πολύ χαρακτηριστικές καταθέσεις των παραπάνω μαρτύρων, με υποσημειώσεις του Τάσου Ανθουλιά που σχολιάζουν διάφορα σημεία των καταθέσεων και της μηνυτήριας αναφοράς, τα οποία θα θα βρείτε στη σελίδα του βιβλίου στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ. 

Στο downoad link που σας δίνω στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να κατεβάσετε σε PDF και εντελώς δωρεάν, το εκπληκτικό και εικονογραφημένο πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα «Πως ήρθα στον κόσμο».

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 9.0 MB
Σελίδες: 45
Συγγραφέας: Peter Mayle
Εικονογράφηση: Arthur Robins
Μετάφραση (στα ελληνικά): Τάσος Ανθουλιάς
Εκδόσεις: Χελιδόνι
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram