RecoveRx - Ανακτήστε διαγραμμένα αρχεία από τον σκληρό σας δίσκο

Δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων από αποθηκευτικά μέσα


Το RecoveRx είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα ανάκτησης διαγραμμένων αρχείων. Διαθέτει ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας που μας επιτρέπει να ψάξουμε σε βάθος τον σκληρό δίσκο ή το αποθηκευτικό μέσο που θέλουμε να ανακτήσουμε αρχεία, για ίχνη σβησμένων αρχείων όπως μουσική, έγγραφα, video και φωτογραφίες.
Το RecoveRx υποστηρίζει σχεδόν όλους τους τύπους συσκευών αποθήκευσης όπως κάρτες μνήμης, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής mp3, μονάδες USB flash, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και μονάδες SSD.
Με μερικά μόνο «κλικ» μπορούμε να επαναφέρουμε εύκολα οποιοδήποτε τύπο ψηφιακού αρχείου ακόμη και αν έχουμε κάνει format.

Στο dwrean.net, έχουμε παρουσιάσει αξιόλογα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων. Έχουμε ειδική κατηγορία γι' αυτό το σκοπό και μπορείτε να την επισκεφτείτε. 

Η εφαρμογή τρέχει σε Windows και MacOS και οι απαιτήσεις συστήματος σε θέμα πόρων είναι ελάχιστες καθώς απαιτεί να έχουμε τουλάχιστον 512 MB RAM.

Έκδοση: 3.9.0
Μέγεθος: 1.86 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac OS
Κατασκευαστής: Tranced
Πηγή: transcend-info.com
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram