«Σύνταγμα της Ελλάδας» - Κατέβασέ το δωρεάν σε PDF και ακουστική μορφή (Audio Book)

Το σύνταγμα της Ελλάδας


Το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μορφή pdf, όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 25ης Νοεμβρίου 2019 της Θ’ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων είναι ελεύθερο και διαθέσιμο προς όλους.  Η λειτουργία του πολιτεύματός μας διέπεται από συνταγματικές διατάξεις που διαμορφώθηκαν κατά κανόνα μέσα από ευρείες πολιτικές συναινέσεις και συγκλίσεις.

Οι διατάξεις αυτές παρέχουν αναμφίβολα ένα θεσμικά επαρκές και πολιτικά ανοικτό συνταγματικό πλαίσιο, το οποίο, παρά τις όποιες κριτικές προσεγγίσεις - που είναι απολύτως θεμιτές αλλά και πρόσφορες για κάθε μελλοντική αναθεώρηση - τοποθετεί τη χώρα μας στη χορεία των πλέον προηγμένων συνταγματικών χωρών, τόσο στο επίπεδο των ρυθμίσεών του όσο και στο επίπεδο της εφαρμογής του.

Μπορείς να κατεβάσεις σε PDF αλλά και σε ακουστική έκδοση (νέο!), αυτούσιο και δωρεάν το «Σύνταγμα της Ελλάδας» και να το μελετήσεις. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 2.1 MB
Σελίδες: 218
Έκδοση: Βουλή των Ελλήνων
Πηγή: hellenicparliament.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram