10 δωρεάν σουίτες γραφείου για όλα τα γούστα

Δέκα δωρεάν Σουίτες γραφείου, συμβατές με αρχεία του Microsoft Office


Μην έχεις την αντίληψη ότι το εμπορικό Microsoft Office αποτελεί μονόδρομο για το γραφείο και τα έγγραφά σου. Υπάρχουν εκεί έξω αξιόλογες εφαρμογές, opensource και δωρεάν που είναι εξίσου σοβαρές και επαγγελματικές.

Πολλοί φίλοι μου χρησιμοποιούν στον επαγγελματικό τους χώρο τέτοιες σουίτες γραφείου, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και γλυτώνουν χρήματα. Στο dwrean.net έχουμε παρουσιάσει δέκα (10) από αυτές, θεωρούμε τις καλύτερες, αν και δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες, οι οποίες πραγματικά αξίζει να δοκιμαστούν. Φυσικά όλες αυτές οι σουίτες, είναι συμβατές με αρχεία του Microsoft Word, Excel και Powerpoint, δηλαδή δέχονται τέτοια αρχεία και μπορούν να αποθηκευτούν για να μπορούν να τρέξουν σε Microsoft Office.
Η τελευταία από τις δέκα επιλογές, είναι μια minimal έκδοση του κανονικού Microsoft Office, η Microsoft Office Starter edition, η οποία σας παρέχει τι δύο κλασικές εφαρμογές (Word & Excel), με τη διαφορά ότι περιέχει διαφημίσεις, λιγότερες επιλογές, ενώ είναι συμβατή mε Windows 10 και παλιότερα λειτουργικά συστήματα.

Επίσης, μερικές από αυτές έχουν και εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα. 

1. Libre OfficeΔιαβάστε το Review και κατεβάστε το
2. WPS OfficeΔιαβάστε το Review και κατεβάστε το
3. Microsoft Office (Web) ► Διαβάστε το Review και κατεβάστε το
4. SSuite OfficeΔιαβάστε το Review και κατεβάστε το
5. OpenOfficeΔιαβάστε το Review και κατεβάστε το
6. OnlyOfficeΔιαβάστε το Review και κατεβάστε το
7. FreeOffice ► Διαβάστε το Review και κατεβάστε το


Αν έχετε να μας προτείνετε κάποια δωρεάν σουίτα γραφείου που δεν την έχουμε στη λίστα μας, παρακαλώ να μας την γνωστοποιήσετε στο email μας 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal