«Εισαγωγή στη Φωτογραφία» - Δωρεάν βιβλίο για αρχάριους

Εισαγωγή στη φωτογραφία-Δωρεάν βιβλίο


Ο Ανδρέας Κατσικούδης είναι δάσκαλος φωτογραφίας και σκηνοθεσίας. Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθήνας, σε σχολή φωτογραφίας ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον κινηματογράφο, την ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Έχει πάρει μέρος ως φωτογράφος σε διάφορα φεστιβάλ και εκθέσεις.

Το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο «Εισαγωγή στη Φωτογραφία», αποτελεί ένα απαραίτητο εγχειρίδιο ώστε να ξεκινήσει κάποιος σωστά, με ασφάλεια, εύκολα και με προοπτική. Όπως αναφέρει στο εισαγωγικό σημείωμα ο Ανδρέας Κατσικούδης: «μπορεί να το διαβάσει και κάποιος προχωρημένος για να θυμηθεί τα βασικά και να ξεκολλήσει από μια στάσιμη κατάσταση που λίγο πολύ και ανά διαστήματα αφορά όλους τους καλλιτέχνες».

Στο βιβλίο, ο συγγραφέας άφησε συνειδητά έξω πράγματα που δεν θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικά για το ξεκίνημα ενός φωτογράφου. Πράγματα που στην αρχή μπορούν να τον μπερδέψουν και να του στρέψουν την προσοχή σε λάθος στόχους. Όπως αναφέρει κι ο ίδιος: «Κάποιες φορές είναι καλύτερο να λες λίγα και σωστά» και συμφωνούμε απόλυτα.

Όπως καταλάβατε, το παρόν βιβλίο, είναι ακριβώς αυτό που θέλει ένας νεοεισερχόμενος στο χώρο της φωτογραφίας και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 4.9 MB
Σελίδες: 85
Συγγραφέας: Ανδρέας Κατσικούδης
Πηγήakatsikoudis.blogspot.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram