Everyday Auto Backup - Αυτόματο Backup εύκολα και γρήγορα

αυτόματο backup στα Windows


Το Everyday Auto Backup είναι μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή για Windows που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε αυτόματες λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το λεγόμενο backup στον υπολογιστή μας.

Διαθέτει απλό και ευκολονόητο περιβάλλον εργασίας που μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας, παρέχοντας λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα, τον φάκελο προέλευσης και τον κατάλογο προορισμού, συμπεριλαμβανομένων των υποφακέλων, καθώς και την επιλογή του χρόνου που θέλουμε να πάρουμε backup (ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία).

Με το Everyday Auto Backup μπορούμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα αρχεία ή μόνο τα νέα από κάθε φάκελο,  να δούμε τις προγραμματισμένες εργασίες για την τρέχουσα ημέρα και να ελέγξουμε την ενότητα καταγραφής για πληροφορίες σχετικά με όλη τη λειτουργία και πιθανά σφάλματα.

Τέλος, μπορούμε να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα να εκτελείτε κατά την εκκίνηση των Windows, να αναπαράγουμε ειδοποιήσεις ήχου στο τέλος της διαδικασίας, καθώς και να εξαιρέσουμε επεκτάσεις αρχείων.

Έκδοση: 3.5
Μέγεθος: 2.85 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: LionMax Software
Πηγή: backupsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal