Nimbus Clipper - Σώσε περιεχόμενο από ιστοσελίδες για να το διαβάσεις αργότερα

Δωρεάν εφαρμογή για να αποθηκεύεις  ιστοσελίδες και να τις διαβάζεις offline


Θέλετε να διαβάσετε κάποιο άρθρο που έχουμε γράψει στο dwrean.net ή οποιαδήποτε ιστοσελίδα και δεν έχετε χρόνο να το διαβάσετε;
Δεν θυμάστε τον τίτλο του άρθρου που επιθυμούσατε να διαβάσετε ώστε να το ψάξετε στην αναζήτηση;  Κανένα πρόβλημα!
Με το δωρεάν Nimbus Clipper μπορούμε να πάρουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο από ιστοσελίδα και να το αποθηκεύσουμε ως σημείωση στον λογαριασμό Nimbus ή στο Android τηλέφωνό μας
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή στην Android συσκευή μας και να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό Nimbus.
Μόλις κατεβάσουμε την εφαρμογή, μέσω του web clipper μπορούμε να περιηγηθούμε στην ιστοσελίδα που επιθυμούμε (για παράδειγμα το dwrean.net) και να αποθηκεύσουμε το περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει ώστε να το διαβάσουμε αργότερα.

Συγκεκριμένα, με το Nimbus Clipper, μπορούμε να αποθηκεύσουμε ένα άρθρο από μια ιστοσελίδα, ένα μέρος της ή ακόμη και ολόκληρη την σελίδα.

Με το Nimbus Clipper επίσης μπορούμε να τραβήξουμε screenshot και να προσθέσουμε δικό μας κείμενο σε αυτό καθώς και διάφορα σχέδια.
Τέλος, να σημειώσουμε πως η εφαρμογή εκτός από Android κινητά, βγαίνει και σαν πρόσθετο στον Browser μας (Chrome, Mozilla, Opera).


Έκδοση: 8.3
Μέγεθος: 10.69 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Nimbus
Πηγή: https://nimbusweb.me
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram