[Δωρεάν Μάθημα]: «Επιστήμη για όλους: Σειρά πειραμάτων για παιδιά με απλά υλικά»

Δωρεάν διαδικτυακό μάθημα «Επιστήμη για όλους: Σειρά πειραμάτων για παιδιά με απλά υλικά»


Το διαδικτυακό μάθημα «Επιστήμη για όλους: Σειρά πειραμάτων για παιδιά με απλά υλικά» είναι το νέο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα του Mathesis.cup.gr που γνωρίσαμε σε προηγούμενο άρθρο, και πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης στον υπέροχο κόσμο της φυσικής, με αφετηρία την καθημερινή ζωή και τις υπέροχες εκπλήξεις που κρύβει για εκείνον που πειραματίζεται με τους νόμους της Φύσης.

Στόχος των μαθημάτων αυτών είναι αυτοί που θα το παρακολουθήσουν να έχουν κατανοήσει μέσα από απλά πειράματα βασικές αρχές της Φυσικής. Ακολουθώντας αναλυτικά τα βήματα εκτέλεσης των πειραμάτων ανακαλύπτουμε τους νόμους της φύσης και ξεκινάμε ένα ταξίδι εξερεύνησης στον μαγικό κόσμο της επιστήμης. Δεν αφορά μόνο τα παιδιά αλλά και όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Mathesis και στο συγκεκριμένο μάθημα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί ► Επιστήμη για όλους: Σειρά πειραμάτων για παιδιά με απλά υλικά

Το μάθημα είναι διάρκειας 5 εβδομάδων και η έναρξη θα γίνει την 21 Οκτωβρίου 2019 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. Ωστόσο, μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα την προετοιμασία.




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram