TheCompany - Παίξε εκατοντάδες παιχνίδια της Amiga στα Windows 10 χωρίς εξομοιωτές

Παίξε Amiga Games στα Windows 10


«Είναι τρελοί αυτοί οι Πολωνοί», θα έλεγε ένας που γνωρίζει το εγχείρημα να μεταφερθούν στα Windows 10, παλιά παιχνίδια από τον θρυλικό υπολογιστή Amiga, ο οποίος μεσουρανούσε στα 80's-90's, κυρίως με τα αξεπέραστα (για την εποχή) Video Games.

Αναφέρομαι στο πολωνικό site thecompany.pl, όπου θα βρεις κοντά στα τριακόσια (300) παιχνίδια της Amiga διαμορφωμένα έτσι, ώστε να μπορούν να παίξουν σε Windows 10 χωρίς να χρειάζεσαι εξομοιωτές! Ναι, τα αρχεία των παιχνιδιών είναι σε κατάληξη .exe, όπως δηλαδή κάθε εφαρμογή των Windows, και εγκαθίστανται κανονικά στον υπολογιστή χωρίς πολλά-πολλά.

Όλα είναι κατηγοριοποιημένα στο thecompany.pl και εκτός από τα ονόματα των παιχνιδιών και τα download links για να τα κατεβάσεις, θα δεις κι' άλλες πληροφορίες όπως το έτος δημιουργίας, το όνομα της κατασκευάστριας εταιρίας, screenshots και βίντεο από το κάθε παιχνίδι. Κανονικός παράδεισος για τους Amigαδες και όχι μόνο. Ελπίζουμε, ότι θα συνεχιστεί αυτό το project και κάποια στιγμή θα υπάρχουν όλα τα παιχνίδια στη συλλογή.

• Ας αφήσουμε τα λόγια και ας κάνουμε κλικ στοn παράδεισο ► thecompany: Παιχνίδια της Amiga στα Windows 10.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram