BeeBEEP - Δωρεάν πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω δικτύου

BeeBEEP - Δωρεάν πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσω δικτύου


Το ΒeeBEEP είναι ένα δωρεάν και πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ανταλλάζεις μηνύματα με τους φίλους σου ή τους συνεργάτες μέσω ενός δικτύου υπολογιστών. Μπορείς να ορίσεις ένα Nickname για να σε αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι του δικτύου ενώ μπορείτε να ορίσετε την κατάστασής σας μεταξύ διαθέσιμου, απασχολημένου και απομακρυσμένου.

Το BeeBEEP βασίζεται στο πρωτόκολλο peer-to-peer που σημαίνει δεν χρειάζεται κάποιος server για να συνδεθείτε. Οποιοσδήποτε από το δίκτυο εγκαταστήσει το πρόγραμμα, άμεσα θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις.

Το BeeBEEP είναι cross-platform, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. Επίσης, εκτός από την εγκαταστάσιμη έκδοση (.exe) υπάρχει και η φορητή (portable) ώστε να μην χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.


Έκδοση: 5.8.2
Μέγεθος: 11.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Marco Mastroddi
Πηγή: beebeep.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram