Darkula - Ο Locomalito «ξαναχτυπά» με ακόμα ένα υπέροχο ρετρό παιχνίδι

δωρεάν ρετρό παιχνίδι


Locomalito ακούμε και τρέχουμε να δούμε τι έχει φτιάξει. Είναι φανερό ότι τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Ισπανό δημιουργό βιντεοπαιχνιδιών που νομίζω ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη μιας άλλης εποχής!  Αν δείτε τη δουλειά του θα καταλάβετε τι εννοώ.

Μόλις κυκλοφόρησε ακόμα ένα game, το «Darkula», ένα εξαιρετικό platform παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζει arcade καμπίνες του 1983, όπως μας αναφέρει ο ίδιος ο Locomalito. Στο παιχνίδι, ο ρόλος σας είναι αυτός του Darkula που καλείστε να ολοκληρώσετε 6 αυξανόμενου δυσκολίας επίπεδα (+ bonus stages) και να συλλέξετε όλους τους λαμπτήρες προτού σας προλάβουν τα τέρατα, που δεν είναι και τόσο εύκολα! Το σύστημα βαθμολόγησης του παιχνιδιού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταγωνίζεστε με τους φίλους σας σε πιθανά τουρνουά.



Ο Locomalito αναφέρει ότι για να φτιάξει το παιχνίδι επηρεάστηκε από τα παιχνίδια των 80's όπως είναι το Pac-Man, Bomb-Jack, Mappy, Arabian, Donkey Kong, Monster Bash, Mr. Do's Castle, Ponpoko, Fantasy κ.α. Ο χειρισμός του είναι πανεύκολος και όπως πάντα, τα παιχνίδια του locomalito συνοδεύονται από το απαραίτητο εικαστικό κομμάτι με stickers αλλά και κάποια σχέδια του παιχνιδιού σε PDF για όποιον θελήσει να φτιάξει τη δική του ρετρό καμπίνα και τη στολίσει με αυτά.

Άλλα παιχνίδια του Locomalito που έχουμε παρουσιάσει είναι:


Έκδοση:
Μέγεθος: 16.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Locomalito
Πηγή: locomalito.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram