GIGABYTE B450M S2H - Αναλυτική παρουσίαση της οικονομικής Motherboard

Αναλυτικό review της GIGABYTE B450M S2H


Μια νέα κατηγορία στο site μας κάνει την παρθενική της εμφάνιση σήμερα και αφορά το Hardware υπολογιστών. Σε συνεργασία με το TechLads, ένα νέο ανερχόμενο ελληνικό κανάλι στο Youtube που οι άνθρωποί του εξειδικεύονται στον τομέα του Hardware, θα κοινοποιούμε εδώ τα βίντεο τους που αφορούν το «σκληρό» κομμάτι των υπολογιστών. Μιας και δεν είμαστε ειδικοί σε αυτό τον τομέα, είπαμε να συνεργαστούμε με τους ειδικούς και τι καλύτερο από το TechLads.

Σήμερα, ο Κώστας, μας παρουσιάζει την οικονομική Μητρική Gigabyte B450M S2H και αναρωτιόμαστε αν αξίζει η αγορά της. Η παρουσίαση της Motheboard είναι αναλυτική με όλα τα χαρακτηριστικά της να αναφέρονται και βλέπουμε δοκιμές σε θερμοκρασίες και RAM Overclocking.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τη Motherboard μπορούμε να την βρούμε στα Ελληνικά καταστήματα από 50 έως 65 ευρώ.

Δείτε το Review:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram