Moon+ Reader - Το απόλυτο δωρεάν εργαλείο ανάγνωσης ebook για Android

EPUB, PDF ανάγνωση δωρεάν Android ελληνικά βιβλία


To Moon+ Reader είναι μία δωρεάν Android εφαρμογή που λατρεύουν όσοι διαβάζουν ebooks (ηλεκτρονικά βιβλία). Αυτή όπως είναι λογικό επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν χιλιάδες δωρεάν βιβλία, από online βιβλιοθήκες, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανική για την ανάγνωση βιβλίων που είναι αποθηκευμένα τοπικά στην συσκευή σας, αφού υποστηρίζει όλα τα γνωστά format για ebook, όπως τα EPUB, PDF, DJVU, AZW3, MOBI, FB2, PRC, CHM, CBZ, CBR, UMD, DOCX, ODT, RTF και TXT.

Τα παραπάνω θα είχαν ελάχιστη σημασία αν το Moon+ δεν έκανε την ανάγνωση εύκολη και ξεκούραστη για τον χρήστη, αφού αυτό είναι και το κύριο ζητούμενο για όσους διαβάζουν ηλεκτρονικά βιβλία στο smartphone ή το tablet τους.

Ευτυχώς, το Moon+ έχει δεκάδες λειτουργίες για να κάνει εύκολη την ζωή του αναγνώστη, ανάμεσά τους πολλές ρυθμίσεις για τη φωτεινότητα της οθόνης, πολλά θέματα για παραμετροποίηση του περιβάλλοντος, ρυθμίσεις για την γραμματοσειρά, την απόσταση των γραμμών του κειμένου, για την ταχύτητα του scrolling και πολλά άλλα. Τέλος, το Moon+ υποστηρίζει την υπογράμμιση και την δημιουργία σημειώσεων δίπλα στο κείμενο.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Moon+
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram