Δωρεάν συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη

Δωρεάν Συνταγές από τον Άκη Πετρετζίκη
Ξεχάστε ό,τι βιβλία συνταγών έχετε. Δεν έχει κανένα νόημα να κρατάμε παλιά βιβλία με συνταγές την εποχή του διαδικτύου. Εκτός βέβαια, αν έχεις συλλεκτικά κομμάτια με συνταγές δυσεύρετες ή για νοσταλγικούς λόγους.
Πλέον, η μοναδική μου διαδικτυακή εξόρμηση σε συνταγές είναι στο πετυχημένο youtube κανάλι του Σεφ, Άκη Πετρετζίκη. Ένα μοναδικό κανάλι με αμέτρητες συνταγές, ποιοτικές και με έναν εξαιρετικό μάγειρα όπως είναι ο Άκης.




Το κανάλι του στο Youtube έχει ξεπεράσει τους 600 χιλιάδες συνδρομητές με τις συνταγές του να είναι παράδειγμα προς μίμηση όσο αναφορά την ευκολία, τη σωστή μετάδοση γνώσεων και το άρτιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Χαίρεσαι να βλέπεις συνταγές από τον Άκη και ας μην θες να μαγειρέψεις.
Στο κανάλι του είναι όλα κατηγοριοποιημένα, από γλυκά, γρήγορες και εύκολες συνταγές, μέχρι πρωινά και brunch, διεθνή κουζίνα, πίτες και τάρτες, συνταγές με κρέας, ορεκτικά, Χριστουγεννιάτικες συνταγές και ότι άλλο βάλει ο νους μας.

Τελευταία ο Άκης ξεκίνησε μια εκπληκτική εκπομπή με τίτλο Akis' Food Tour, που ταξιδεύει και μαγειρεύει σε όμορφα μέρη της Ελλάδας, και μαζί με αυτόν, γνωρίζουμε τις τοπικές γεύσεις κάθε τόπου της χώρας μας.

• Ασυζητητί προτείνεται το subscribe στο κανάλι του ► Άκης Πετρετζίκης - Συνταγές
• Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς και το site του Άκη, που στην ουσία συμπληρώνει το κανάλι στο Youtube, με γραμμένες αναλυτικά όλες τις συνταγές ► To site του Άκη


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram