1Gallery - Μία ενδιαφέρουσα gallery εφαρμογή για να οργανώσετε και να κλειδώνετε φωτογραφίες στο κινητό σας

επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών


Το 1Gallery είναι μία από τις επιτυχημένες εφαρμογές οργάνωσης συλλογών για Android συσκευές και μάλιστα ο δημιουργός της έχει φτιάξει το γνωστό TodayWeather. Όπως κάθε εφαρμογή συλλογής, αυτή σας επιτρέπει να οργανώσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε album και έπειτα να τις δείτε όποτε επιθυμείτε.

Πέρα από τις βασικές λειτουργίες που έχουν οι περισσότερες εφαρμογές του είδους, όπως η υποστήριξη πολλών τύπων αρχείων, η δυνατότητα για επεξεργασία φωτογραφιών (crop, rotate, resize, filters) και κόψιμο βίντεο, αυτή διαθέτει και τη δυνατότητα για κρυπτογράφηση κάποιων αρχείων. Έτσι, μπορείτε να εισάγετε κάποια βίντεο ή φωτογραφίες σας, όπως για παράδειγμα ταυτότητα ή άλλα προσωπικά έγγραφα, σε ένα κρυμμένο φάκελο, ο οποίος θα ανοίγει μόνο με τον τρόπο που εσείς θα ορίσετε. Για παράδειγμα, με κωδικό PIN, με μοτίβο ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Το 1Gallery διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play για Android συσκευές.


Έκδοση: 1.0.3
Μέγεθος: 16MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (7.0+)
Κατασκευαστής: todayweather
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram