CineTrak - Απίθανη εφαρμογή για να βρίσκετε νέες ταινίες ή σειρές και να οργανώνετε όσες βλέπετε

δημιουργία watchlist συλλογή ταινιών android

To CineTrak είναι μία νέα εφαρμογή που μόλις κυκλοφόρησε στο κοινό, αφού μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμη μέσω του προγράμματος Early Access της Google. Η λειτουργία της είναι αρκετά απλή, αφού μέσα σε αυτή υπάρχουν όλες οι ταινίες και σειρές που έχουν κυκλοφορήσει, διαθέσιμες για να καταχωρηθούν στις λίστες μας. Έτσι, συνεχώς μπορούμε να σημειώνουμε τις ταινίες που έχουμε δει, κρατώντας στατιστικά για αυτές, ενώ παράλληλα να έχουμε μία λίστα με ταινίες που θέλουμε να δούμε, ώστε να μην ψάχνουμε κάθε φορά από την αρχή.

Πέρα από τα παραπάνω, το CineTrak προτείνει από μόνο του ταινίες με βάση τα γούστα μας και ταυτόχρονα διαθέτει κριτικές ταινιών και trailer για αυτές, μέσω των γνωστών ιστοσελίδων IMDB, Metacritic και Rotten Tomatoes. Τέλος, αυτό διαθέτει ημερολόγιο με όλες τις ανερχόμενες κυκλοφορίες ταινιών αλλά και επεισοδίων για τις αγαπημένες σας σειρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να το χρησιμοποιήσετε είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού στην ιστοσελίδα Trakt.TV (μέσω της ίδιας της εφαρμογής), ενώ όπως τονίζεται και στα μενού του CineTrak, δεν προσφέρει το ίδιο ταινίες και σειρές για προβολή μέσω της εφαρμογής του.

Έκδοση: 0.7
Μέγεθος: 7.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: cinetrakapp.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου:Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram