Cisco Webex Meetings - Το απόλυτο εργαλείο τηλεδιασκέψεων για εταιρίες και εργαζομένους εξ αποστάσεως

εφαρμογή για συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις εξ αποστάσεως εργασία


Το Webex Meetings είναι ένα εργαλείο για online τηλεδιασκέψεις με υποστήριξη βίντεο που προσανατολίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση. Αυτό αναπτύσσεται από την Cisco, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της δικτύωσης και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από πάρα πολλές εταιρίες.

Πρόσφατα η εταιρία, εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού, επέλεξε να αναβαθμίσει την δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας της. Αυτό σημαίνει ότι πλέον αυτή υποστηρίζει online τηλεδιασκέψεις μέχρι 100 ατόμων, για απεριόριστη διάρκεια, με διάφορες ρυθμίσεις όσον αφορά την προβολή του ομιλητή και των συμμετεχόντων. Αυτό, μαζί με τη δυνατότητα μεταφοράς εικόνας υψηλής ανάλυσης, έως 720p, και με τη δυνατότητα διαμοιρασμού οθόνης, κάνουν το Webex Meeting την απόλυτη πλατφόρμα για όσες εταιρίες έχουν εργαζομένους εξ αποστάσεως και επιθυμούν να οργανώνουν συζητήσεις.

Κάθε χρήστης - εργαζόμενος, έχει το δικό του προφίλ και λογαριασμό, ο οποίος χρησιμοποιείται για να συμμετάσχει στα meetings. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω κάποιου Android ή iOS, smartphone ή tablet. Παρακάτω θα βρείτε τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην κατάλληλη έκδοση.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Android, iOS
Κατασκευαστής: Cisco Webex
Πηγή: www.webex.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram