DuckDuckGo Browser - Η εναλλακτική μηχανή αναζήτησης έχει τον δικό της γρήγορο και ασφαλή browser


browser γρήγορος με ασφάλεια δεδομένων

Oι περισσότεροι ξέρουμε ήδη την DuckDuckGo ως μία εναλλακτική μηχανή αναζήτησης που σέβεται την ιδιωτικότητά μας περισσότερο από την αντίστοιχη της Google. Η εταιρία πίσω από αυτή συνεχίζει να πολεμά στον κόσμο του ίντερνετ για την ασφάλεια των δεδομένων μας και γι' αυτό το λόγο παρουσίασε την δική της πρόταση για browser σε smartphones.

O DuckDuckGo browser όπως φαντάζεστε, είναι ένας περιηγητής που εστιάζει στην ασφάλεια του χρήστη και στην μη εκμετάλλευση του ίδιου και των δεδομένων του από "περίεργες" ιστοσελίδες. Κάποιες από τις λειτουργίες του είναι η προστασία από trackers διαφημιστικών εταιριών, η αυτόματη σύνδεση στις HTTPS σελίδες των ιστοσελίδων όταν αυτές υπάρχουν, η βαθμολόγηση των σελίδων (Α έως F) ανάλογα με το πόσο σέβονται την ιδιωτικότητά μας.

Ταυτόχρονα, αυτός περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου browser, όπως καρτέλες σελιδοδείκτες, αλλά και νέα χαρακτηριστικά, όπως το Fire Button, ένα κουμπί που αυτόματα σκοτώνει όλες τις καρτέλες και όλα τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στον browser μας.

Ο DuckDuckGo Browser διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: DuckDuckGo
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram