Facepixelizer - Χρήσιμη ιστοσελίδα για σβήσιμο προσώπων και αντικειμένων από φωτογραφίες

blur pixelize people and items from photos online edit images

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να σβήσουμε ή να κρύψουμε κάτι από μία φωτογραφία. Αν και το παραπάνω είναι δυνατό μέσω των περισσότερων προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, το Facepixelizer είναι μία ιστοσελίδα που θα μας γλιτώσει από πολύ χρόνο και κόπο.

Αφού ανεβάσουμε την φωτογραφία μας, τότε το Facepixelizer θα βρει μόνο του τα πρόσωπα σε αυτή και έπειτα μπορούμε να επιλέξουμε ποια από αυτά θέλουμε να σβήσουμε. Η ιστοσελίδα μάς επιτρέπει να διαλέξουμε το εφέ "σβησίματος" που επιθυμούμε, όπως το να δημιουργήσουμε ένα ψηφιδωτό από pixel, το θόλωμα ή ακόμη και το ολικό κρύψιμο του προσώπου με ένα μαύρο ορθογώνιο. Ταυτόχρονα μπορούμε να ρυθμίσουμε το μέγεθος των pixel, το πόσο δυνατό θα είναι το εφέ και άλλες λεπτομέρειες ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσον το δυνατό πιο κοντά στις επιθυμίες μας.

Αφού σβήσουμε το πρόσωπο ή το αντικείμενο που επιθυμούμε, μπορούμε να κατεβάσουμε και να αποθηκεύσουμε την εικόνα στον υπολογιστή μας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► Facepixelizer.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram