Monument Valley 2 - Εντελώς δωρεάν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά Android και iOS


δωρεάν καλύτερο παιχνίδι για κινητά smartphones παζλ γρίφοι


Σε μία προσπάθεια να ξεφύγουμε από την φορτισμένη καθημερινότητα, οι δημιουργοί του Monument Valley προσφέρουν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς εντελώς δωρεάν για όλους. Πρόκειται για ένα απίστευτα όμορφο παιχνίδι γρίφων και παζλ.

Μέσα από απλούς γεωμετρικούς, και όχι μόνο, γρίφους οι παίκτες θα ακονίσουν το μυαλό τους και θα ξεφύγουν στον πολύχρωμο κόσμο του τίτλου. Κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρείτε την έξοδο από κάθε πίστα, όμως αυτό όσο απλό και αν ακούγεται συνήθως είναι αρκετά χρονοβόρο και σίγουρα διασκεδαστικό. Το Monument Valley 2 κυκλοφόρησε το 2017 και από τότε έχει λάβει δεκάδες βραβεία και κριτικές, ενώ συνήθως φιγουράρει στις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια για smartphones.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα αυτό θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play για όσους έχουν Android συσκευή και μέσω του App Store για χρήστες iPhone ή iPad.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 60MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.4+), iOS
Κατασκευαστής: UsTwo Games
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram