Remote Fingerprint Unlock - Ξεκλείδωμα του υπολογιστή μέσω δακτυλικού απότυπωματος στο smartphone

ξεκλείδωμα υπολογιστή με δακτυλικά αποτυπώματα

Πως θα σας φαινόταν να ξεκλειδώνετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας δακτυλικά αποτυπώματα; Το παραπάνω αν και μοιάζει απίθανο, αφού λίγοι υπολογιστές έχουν αισθητήρα, είναι πλέον δυνατό, αφού τα περισσότερα κινητά διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι η εφαρμογή Remote Fingerprint Unlock στο Android κινητό σας και το Fingerprint Credential Provider module για τον υπολογιστή σας. Το τελευταίο θα το βρείτε εδώ και αφού το κατεβάσετε και κάνετε unzip το αρχείο, πρέπει να το «τρέξετε».

Αφού γίνει αυτό και έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό σας (θα βρείτε το download link στο τέλος του άρθρου), μέσα από αυτή θα σκανάρετε και θα βρείτε τον υπολογιστή σας. Έπειτα, θα εισάγετε το όνομα του χρήστη του υπολογιστή, ακριβώς όπως είναι γραμμένο, με αντιστοιχία πεζών-κεφαλαίων, και όλα είναι έτοιμα. Πλέον όταν κλειδώνετε τον υπολογιστή σας, πατώντας Win + L, αυτός ξεκλειδώνει με το δικό σας δακτυλικό αποτύπωμα από το κινητό σας.

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 3MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (6.0+)
Κατασκευαστής: Rusu Andrei
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram