YouTube Kids - Το παιδικό και ασφαλές YouTube τώρα διαθέσιμο στην χώρα μας

ειδική εφαρμογή YouTube για παιδιά με φίλτρα

Το YouTube Kids είναι μία ειδικά διαμορφωμένη έκδοση της γνωστής ιστοσελίδας της Google, που στοχεύει στις μικρές ηλικίες και τους γονείς. Για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση σε αυτή πρέπει να κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή για Android ή iOS συσκευές.

Εκτός από το απλουστευμένο περιβάλλον χρήσης, διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά που το κάνουν κατάλληλο για μικρά παιδιά. Φυσικά, δεν λείπουν τα ενσωματωμένα φίλτρα που παρέχει ώστε να μην εκθέτονται τα παιδιά σε μη κατάλληλο υλικό, ενώ προτείνει και εκπαιδευτικά βίντεο ώστε να καλλιεργήσει την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών. Παράλληλα, επιτρέπει στους γονείς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο τι παρακολουθούν τα παιδιά τους, επιτρέποντας το μπλοκάρισμα κάποιων καναλιών, θέτοντας όριο στο χρόνο παρακολούθησης, αλλά και κρατώντας ιστορικό για το τι είδανε τα παιδιά.

Αν είστε γονιός, πρόκειται για μία εφαρμογή που θα σας προτείναμε ανεπιφύλακτα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram