Calorie Counter - Ο θερμιδομετριτής της MyFitnessPal καταγράφει σκανάροντας barcodes

καταγραφή θερμίδων εύκολη με πολλά φαγητά


H MyFitnessPal είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στη δημιουργία εφαρμογών με περιεχόμενο που αφορά την άθληση, την υγεία και τη διατροφή. Το Calorie Counter είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές της εταιρίας, που κύριος σκοπός του είναι η καταγραφή των θερμίδων που λαμβάνουμε.

Αυτό γίνεται είτε χειροκίνητα, επιλέγοντας το φαγητό μας και τα συστατικά του, είτε, αν πρόκειται για συσκευασμένη τροφή, σκανάρωντας το barcode της συσκευασίας. Αυτό κρατάει στοιχεία όχι μόνο για τις θερμίδες, αλλά και για άλλα στοιχεία, όπως οι πρωτεΐνες, τα λίπη, τα σάκχαρα, οι βιταμίνες και άλλα. Παράλληλα καταγράφει και πόσο νερό πίνουμε.

Εκτός από τα παραπάνω, το πρόγραμμα έχει την επιλογή για την εισαγωγή ενός στόχου, όπως το να πάρουμε ή να χάσουμε κιλά. Έπειτα, ανάλογα με τα κιλά και τις διατροφικές μας συνήθειες, αναλύει το πόσο κοντά ή όχι, είμαστε σε αυτόν. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές άθλησης για να εισάγονται δεδομένα όπως το κάψιμο θερμίδων με την άσκηση.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: MyFitnessPal
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram