Gradient - Μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για να «βρείτε» δωρεάν από που κατάγεστε

μία εφαρμογή για να βρείτε από που κατάγεστε δωρεάν
Τις τελευταίες μέρες μία νέα εφαρμογή γνωρίζει αρκετή δημοφιλία, κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων. Ο λόγος για το Gradient, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, το οποίο όμως έγινε γνωστό εξαιτίας ενός συγκεκριμένου χαρακτηριστικού του.

Ο λόγος για το "DNA Ancestry Test", μία λειτουργία της εφαρμογής, η οποία -σύμφωνα με τους προγραμματιστές- διαβάζει την γεωμετρία του προσώπου σας και έπειτα αναλύει τα χαρακτηριστικά σας, γράφοντας από ποιες χώρες προέρχεστε. Προφανώς το παραπάνω δεν έχει καμία λογική ή σχέση με την πραγματικότητα, αφού η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιεί πληροφορίες σας για να "μαντέψει" από που προέρχεστε. Ταυτόχρονα, διαφορετικές φωτογραφίες του ίδιου ατόμου θα οδηγήσουν σε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πλάκα, αφού το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Το Gradient διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, όμως κάποιες λειτουργίες του είναι διαθέσιμες μόνο επί πληρωμή.  Το "DNA Ancestry Test" περιλαμβάνεται στην δωρεάν έκδοση!

Έκδοση: 1.11
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Androdi (5.0+), iOS
Κατασκευαστής: Ticket to the Moon
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram