CyberFlix TV - Μία νέα εφαρμογή για δωρεάν ταινίες και σειρές σε υψηλή ποιότητα με υπότιτλους

free online movies series with greek subs


Σήμερα θα δούμε το CyberFlix TV μία δωρεάν εφαρμογή για Android που μοιάζει με το Popcorntime. Όπως θα καταλάβατε σκοπός του Cyberflix είναι η δωρεάν παρακολούθηση ταινιών και σειρών σε υψηλή HD ποιότητα.

Αυτό διαθέτει ένα τεράστιο κατάλογο με ταινίες και όλες τις νέες κυκλοφορίες. Παράλληλα υποστηρίζει υπότιτλους σε περισσότερες από 255 γλώσσες, ανάμεσά τους και τα Ελληνικά. Εκτός από αυτά, παρότι πρόκειται για μία εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό Android, υποστηρίζει Chromecast. Αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε TV Box, μπορείτε ακόμη να δείτε ταινίες στην τηλεόρασή σας, αρκεί αυτή να είναι smart ώστε να μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας. Επίσης, πάντα υπάρχει η λύση των Android Emulators.

Λόγω της φύσης της εφαρμογής αυτή δεν βρίσκεται στο επίσημο κατάστημα της Google, αλλά θα χρειαστεί να κατεβάσετε το .apk αρχείο από την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής και έπειτα να την εγκαταστήσετε στην Android συσκευή σας.

Έκδοση: 3.2.3
Μέγεθος: 18.3 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Cyberflix
Πηγή: cyberflix.me
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram