Greek Souvla - Ηλεκτρονική σούβλα για εικονικό ψήσιμο αρνιού μετά μουσικής

σωστό και εύκολο σούβλισμα αρνιού

Το Greek Souvla είναι μία δωρεάν χιουμοριστική εφαρμογή για Android smartphones. Όπως ήδη θα κατάλαβες αφορά το σούβλισμα του αρνιού, το οποίο είναι αρκετά πιο ξεκούραστο στο κινητό μας.😁

Μόλις ανοίξουμε την εφαρμογή, το αμνοερίφιο ξεκινά να γυρίζει και μας δίνονται αρκετές επιλογές που συνηθίζονται στα πασχαλινά τραπέζια, όπως το να βάλουμε παραδοσιακή μουσική (Καλαματιανός, μπήκαν τα γίδια στο μαντρί), να ρίξουμε κροτίδες, να πυροβολήσουμε στον αέρα, να γυρίσουμε τη σούβλα όποτε θέλουμε και φυσικά να δοκιμάσουμε αν ψήθηκε το αρνί.  
Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν στο Google Play και θα τη βρούμε μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Ανακεφαλαιώνοντας, αν θέλεις να περάσεις ένα ολοκληρωμένο e-Πάσχα, μπορείς να κατεβάσεις το Tsougkra-to, για να τσουγκρίζεις πασχαλινά αβγά εξ' αποστάσεως, να κατεβάσεις το Candle για να ανάψεις τη λαμπάδα που δε σβήνει με τον αέρα, και με την Greek Souvla να τσιμπάς το πετσάκι του αρνιού καθώς ψήνεται! 

Έκδοση: 1.8
Μέγεθος: 9.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 και άνω
Κατασκευαστής: Live@iOS
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal