Instagram - Αποστολή μηνυμάτων, παρακολούθηση stories και livestream μέσω υπολογιστή

συνομιλίες στο instagram στην ιστοσελίδα στον υπολογιστή

Το Instagram δεν είναι μία πλατφόρμα που χρειάζεται συστάσεις, αφού η δημοφιλία του έχει εκτοξευτεί εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα, που πλέον ανήκει στο Facebook, σίγουρα προτιμούσαν την χρήση της μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, με την ιστοσελίδα να είναι αρκετά ελλιπής σε δυνατότητες.

Πριν λίγες ημέρες το Instagram έκανε μία μεγάλη αναβάθμιση στην σελίδα του, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που ζητούσε ο κόσμος. Πλέον, μέσω αυτής μπορούμε να στέλνουμε και να διαβάζουμε μηνύματα, κάνοντας δυνατή την επικοινωνία μέσω του υπολογιστή μας. Παράλληλα, είναι δυνατή η παρακολούθηση livestream, ενώ ήδη ήταν δυνατή η προβολή stories εδώ και μήνες.

Τα παραπάνω κάνουν την ζωή μας αρκετά πιο εύκολη, αφού πλέον δεν χρειάζεται να φεύγουμε από τον υπολογιστή και να πηγαίνουμε στο smartphone για να απαντήσουμε σε κάποιον ή για να "χαλάσουμε" χρόνο στο Instagram.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.instagram.com/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram