Lo-Fi Radio - Χαλαρή μουσική για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας


μουσική για διαβασμα δουλεια εργασία
Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουν τεράστια άνθιση κανάλια στο YouTube που παίζουν Lo-Fi μουσική. Πρόκειται για ένα ήρεμο είδος μουσικής, που είναι το κατάλληλο για να σας χαλαρώσει ή ακόμη και για παίζει στο background όσο εσείς δουλεύετε, διαβάζετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη ασχολία.

Το Lo-Fi Radio φέρνει αυτό το είδος μουσικής στο κινητό σας. Η εφαρμογή διαθέτει μία retro αισθητική και σας επιτρέπει να διαλέξετε το είδος της Lo-Fi μουσικής ανάλογα με την διάθεσή σας. Το Lo-Fi Radio λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και όλα τα τραγούδια του είναι από δημιουργούς που τα προσφέρουν εντελώς δωρεάν. Η βιβλιοθήκη του συνεχώς ανανεώνεται από το 2017 όταν και κυκλοφόρησε η εφαρμογή.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα αναπαραγωγής, έτσι ώστε αυτή να μην καταναλώνει μεγάλο αριθμό δεδομένων, όταν δεν είστε συνδεδεμένοι σε οικιακό δίκτυο WiFi.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 4.9MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+)
Κατασκευαστής: Rooftop Studio
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram